CHUCK NORRIS EXPERIMENT – NIEUWE SINGLE ALERT

0
Chuck Norris Experiment

YOU GO BOOM IS DE NAAM VAN DE NIEUWE SINGLE EN KOMT VAN HET KOMENDE JUBILEUMALBUM “20”

Met trots presenteert Chuck Norris Experiment de nieuwe single van het komende jubileumalbum “20”, dat op 4 april 2024 via Ghost Highway Recordings zal verschijnen. De single heet “You Go Boom!”, en we Chuck Norris Experiment weet zeker dat hij je meteen zal rocken! Dit nummer is op 25 januari uitgebracht op alle streamingplatforms. De video hiervan is hieronder te zien:

We zijn blij om Chuck Daniels weer bij de band te mogen verwelkomen na een meer dan 10 jaar durende revalidatiesessie in de Betty Ford-kliniek in Bevery Hills, wat betekent dat we nu inderdaad met drie gitaristen rocken.

CHUCK NORRIS EXPERIMENT BIO

Het Zweedse rockmonster CHUCK NORRIS EXPERIMENT viert 20 jaar met hun gloednieuwe studioalbum ‘20’ dat op 4 april 2024 uitkomt, en ook een aantal coole 7-inch releases op hun favoriete Europese en Noord-Amerikaanse labels. Het grootste deel van 2023 werd besteed aan het schrijven van het nieuwe album, en nu is de band klaar om op pad te gaan tijdens hun “20-jarig jubileumwereldtournee 2024”.

De afgelopen jaren hebben ze veel tijd doorgebracht op de Europese en Amerikaanse wegen met headliner op tournees en geweldige festivals en heeft het podium gedeeld met een aantal geweldige bands zoals Supersuckers, Turbonegro, Peter Pan Speedrock, Mondo Generator, Massendefekt, Exploited, V8 Wankers, Electric Eel Shock, Adam West, Hard-Ons, Dozer, Meteors, Trail Of Dead, Bombshell Rocks en nog veel meer.

Door de jaren heen heeft de band een spoor van CD’s, LP’s, singles, composers & tributes achter zich gelaten en deelden vinyl- of CD-ruimte met bands als Hellacopters, Sator, Nomads, Backyard Babies, Electric Frankenstein, Mad Sin, Bones, V8 Wankers, Twisted Sister, Mondo Generator, Danko Jones etc. De meeste van die releases zijn al lang voorbij, maar de band belooft singles en albums te blijven uitbrengen alsof er geen volgende dag meer is.

Vaak wordt aangenomen dat de bandnaam CHUCK NORRIS EXPERIMENT is vernoemd naar de Amerikaanse vechtsportkampioen Chuck Norris. Maar zoals alle echte rock-‘n-roll-gelovigen en liefhebbers weten, is de bandnaam een eerbetoon aan de legendarische Amerikaanse bluesgitarist Charles ‘Chuck’ Norris, die het klassieke live-album ‘Los Angeles Flash’ opnam in de geboorteplaats van de band, Göteborg. 25 juni 1980.

De band:
Chuck Ransom – zang
Chuck the Ripper – Gitaar
Chuck Dakota – bas
Chuck Buzz – Drums
Chuck Daniels-gitaar
Chuck Rooster – Gitaar

Chuck Norris Experiment online:

www.chucknorrisexperiment.com
e-mail: chuck@chucknorrisexperiment.com
Facebook: www.facebook.com/chucknorrisexperiment
Instagram: www.instagram.com/chucknorrisexperiment
YouTube: https://www.youtube.com/@chucknorrisexperiment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *