PANDORA’S KEY BRENGT “YET I REMAIN” UIT

0
Pandoras Key

DE NEDERLANDSE MELODIEUZE METALBAND PANDORA’S KEY BRENGT DEBUUTALBUM “YET I REMAIN” UIT

EN OFFICIELE MUZIEKVIDEO “DE BOCKEREYDER” VAN PANDORA’S KEY

Laat Pandora’s Key je meenemen naar een duister rijk van melodieuze metal, waar explosieve en betoverende muziek verhalen weeft die nog lang nagalmen nadat de laatste noot is vervaagd. De band brengt hun debuutalbum “Yet I Remain” uit.

Yet I Remain

Met de gewaardeerde producer Fieke van den Hurk aan de knoppen vertegenwoordigt “Yet I Remain” een nieuwe iteratie voor Pandora’s Key met hun zware en melodieuze geluid. Explosieve, pittige nummers als ‘Falls the Shadow’ en ‘Kindling Ire’ bewijzen dat ‘Yet I Remain’ de zwaarste release tot nu toe is voor Pandora’s Key. Ondertussen versterken de glinsterende soundscapes en het gelaagde melodrama van “The Keening” en “Per Ardua” “Yet I Remain” als een zowel muzikaal als emotioneel uitdagende release. Het is een album dat de verbindingen onderzoekt tussen schijnbare tegenstellingen, tussen muren van geluiden en stille introspectie, klassieke verhalen en oeremoties, geweld en schoonheid. Het resultaat is een ambitieuze entree in melodieuze metal, waarbij de grens tussen complexiteit en aanstekelijkheid wordt getrokken en de betrokkenheid van de luisteraar wordt vereist.

Evolueren van hun eerdere werk. De muzikale en lyrische roots, die te herkennen zijn in de mythische inspiraties voor ‘Ariadne’ en de vrolijke riffs van ‘Icarus’, blijven zich ontwikkelen.

“Yet I Remain” is gereleased tijdens een speciale releaseshow in de Mezz in Breda op 27 januari 2024. Hoewel hun album emoties als verdriet, apathie en woede verkent, laat hun debuutalbum Pandora’s Key losbarsten op de melodieuze metal scène met een uitbundige viering van muziek en passie.

Yet I Remain

Track Listing
01. 1779 (Intro)
02. De Bockereyder
03. Ariadne
04. Freedom’s Call
05. Falls the Shadow
06. The Keening
07. Kindling Ire
08. The Flying Dutchman
09. Icarus
10. Per Ardua

Pandora’s Key is:

Vera Veldhuizen – clean vocals
Rik van Schaaik – heavy vocals
Sebastiaan Pongers – lead guitar
Bram Luiken – rhythm guitar
Regine Lotstra – bass
Dimmy Marcelissen – drums

LINKS:

Album playlist:
Youtube

Streaming:

Spotify
Apple Music
Deezer
Youtube

Social media:

Instagram
Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *