DANCE WITH DRAGONS EP RELEASE 14-04-2024

0
Dance With Dragons

DANCE WITH DRAGONS LANCEERT HUN EP “ESCAPE IN TO DARKNESS” TIJDENS KINDVRIENDELIJK METALMATINEE IN BIBELOT DORDRECHT OP 14-04-2024

Zondagmiddag 14 april zal de Zuid-Hollandse melodieuze metalband Dance with Dragons de release van haar langverwachte EP “Escape into Darkness” vieren. De EP bestaat uit vier nummers, allemaal eigen werk.

De muziek van Dance with Dragons is lastig te omschrijven, full energy melodic metal dekt de lading het best. Melodieuze metal gecombineerd met keyboards en catchy zanglijnen, vaak symfonisch, soms ronduit poppy en dan weer duister en snoeihard. Als kers op de taart zorgen de krachtige vocalen van Sanne Kluiters voor veel afwisseling.

ENERGIE! Dat is het eerste wat je voelt als je Dance with Dragons (NL) live aan het werk ziet. Deze zeer ervaren band bestaat uit muzikanten die al geruime tijd samen spelen met als resultaat een goed geoliede machine vol enthousiasme en energie die van het podium af spat!

De band gaat er prat op alles live uit te voeren, zonder orkestbanden of backing tracks. Dat is natuurlijk enkel mogelijk door maar liefst vier vocalisten, die alle zangstijlen van klassiek, pop tot grunts en screams op zich nemen.

Kindvriendelijk

Om deze dag extra speciaal te maken verwelkomd de band iedereen, ook de allerkleinsten. Er wordt voor kleurplaten en een fijne atmosfeer gezorgd. Dus trek je mooiste drakenoutfit aan (vergeet de gehoorbescherming niet!) en kom uit je dak gaan!

Tracklist “Escape in to Darkness”:

Judgment Day
The Key
After Dark
Mortality

Online:

website: http://www.dancewithdragons.nl/
facebook: https://www.facebook.com/DanceWithDragonsMetal
instagram: https://www.instagram.com/DanceWithDragonsMetal
youtube: https://www.youtube.com/user/DanceWithDragonsVids

Bandfoto: Fotoflex.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *