TRANSPORT AERIAN KOMT MET LIVE ALBUM

0
Transport Aerian

BELGISCHE PROGRESSIEVE ROCKBAND TRANSPORT AERIAN KOMT MET EEN LIVE ALBUM GETITELD: “LIVE IN GENT”

Het Belgische progressieve rockkwartet Transport Aerian brengt een live-album uit met de titel Live in Gent, met live interpretaties van de nummers van zowel het meest recente album Skywound als van alle voorgaande studioalbums. Volgens de band is dit live-album bedoeld om “te laten zien waar de band in is geëvolueerd tijdens het gevechtstestproces tijdens de talrijke liveshows in de loop van de afgelopen twee jaar”.
De releasedatum is vastgesteld op 16 maart 2024 na de live presentatieshow in de legendarische Hel (Diest), met de steun van twee speciale gasten: modern industrial metal extravaganza van October Changes en progressieve metalgasten uit Frankrijk Esprit d’Escalier.

Net als bij het voorgaande live-album Love.Blood.Live uit 2014 zijn geluiden uit het publiek of interacties tussen de nummers weggelaten van de plaat, zodat de luisteraar zich alleen kan concentreren op de muzikale prestaties.

De release show zal worden gevolgd door een reeks concerten in België, Nederland en Frankrijk onder de titel Exit Skywound – wat mogelijk de laatste kans zal zijn om de huidige setlist live te ervaren aangezien de band van plan is om afscheid te nemen van dit programma en verder te gaan met iets nieuws nadat de live album tour is afgerond.

“We hopen dat je ons vergezelt op deze reis om progressieve rockmuziek te vieren.”

Transport Aerian

Bandfoto: FD Alex


Transport Aerian online:

Website
Website Live In Ghent Page
Facebook
Instagram
YouTube
Spotify
Label website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *