GRASPOP METAL MEETING 2024 LINUP COMPLEET

0
Graspop 2024

CASEY, DEEZ NUTS, DOMINUM, FLEDDY MELCULY, FROG LEAP, GEL, GLENN HUGHES PERFORMS CLASSIC DEEP PURPLE LIVE, JOHN COFFEY, KERRY KING, KHEMMIS, MAX & IGGOR CAVALERA, SPOIL ENGINE EN ZULU

CORROSION OF CONFORMITY IS HELAAS GENOODZAAKT HUN KOMST NAAR HET FESTIVAL AF TE ZEGGEN

Met de toevoeging van de laatste 13 namen is de line up voor Graspop Metal Meeting 2024 #GMM24 compleet! Onder meer Slayer gitarist Kerry King, de Cavalera broers Max en Iggor Cavalera en voormalige bassist en zanger van Deep Purple Glenn Hughes tekenen in juni present voor de 27e editie van Graspop Metal Meeting.

Maken de line-up voor #GMM24 compleet: Casey, Deez Nuts, Dominum, Fleddy Melculy, Frog Leap, Gel, Glenn Hughes Performs Classic Deep Purple Live, John Coffey, Kerry King, Khemmis, Max & Iggor Cavalera, Spoil Engine en Zulu

Corrosion of Conformity is helaas genoodzaakt hun komst naar het festival af te zeggen.

Klik HIER voor de volledige line up.

TICKET UPDATE:

Alle VIP Deck tickets zijn uitverkocht! De dagtickets voor donderdag 20 juni en zaterdag 22 juni zijn ook de deur uit. Wil je hét metalen hoogtepunt van het jaar niet missen? Bestel dan snel je tickets via ticketmaster.be voor het te laat is.

De accommodaties voor GMM 2024 zijn ook zo goed als uitverkocht, er is nog een beperkt aantal plaatsen op Devil’s Lake en Camping Inferno beschikbaar. Tickets zijn beschikbaar via ticketmaster.be, snel zijn is de boodschap!

Over GMM: Vier dagen, vijf podia. Oersterke headliners, jonge wolven, snelle blast beats, de grootste moshpits. Graspop Metal Meeting brengt voor de 27e keer de top van de metal- en hardrockscene naar België. Dessel zal weer daveren op zijn grondvesten. Het grootste en meest veelzijdige hardrock- en metalfestival van de Benelux vindt plaats van 20 t.e.m. 23 juni. GMM 2024, het hoogtepunt van het jaar dat met stip staat aangeduid in de agenda van iedere metalhead.

Stay metal, stay safe & take care.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *