SABATON, ‘THE TOUR TO END ALL TOURS’ VANAF 11 OKTOBER IN DE BIOSCOOP

0

CONCERTFILM ‘THE TOUR TO END ALL TOURS’ WORDT UITEGBRACHT IN SAMENWERKING MET ALL THINGS LIVE

TICKETS WORDEN OP 26 AUGUSTUS 2024 VRIJGEGEVEN

Dit jaar brengt SABATON de concertfilm ‘The Tour To End All Tours’ uit in samenwerking met All Things Live! De film zal op 11 oktober 2024 in de bioscoop verschijnen en de tickets zullen op 26 augustus 2024 worden vrijgegeven.

Deze concertfilm, getiteld ‘Sabaton – The Tour To End All Tours’, heeft een speciaal plekje in de harten van SABATON. Het werd opgenomen in de uitverkochte Ziggo Dome in Amsterdam, waar duizenden fans samenkwamen om de band te aanschouwen. Voor degenen die SABATON goed kennen, begrijpt u de diepgaande betekenis van dit concert. Toen ze zes jaar na de formatie voor het eerst in Nederland optraden, speelden ze voor een klein publiek: slechts een handjevol mensen. Het nadenken over dit ongelooflijke contrast van toen tot nu verbijstert SABATON werkelijk!

Nu nodigt SABATON je uit om aan een heavy metal-reis als geen ander te beginnen en de grootste tour tot nu toe te vieren! ‘Sabaton – The Tour To End All Tours’ werpt je rechtstreeks in het hart van hun explosieve liveoptreden. Als je op zoek bent naar energie, pyrotechniek en heavy metal met een vleugje geschiedenis, zoek dan niet verder! SABATON heeft u gedekt.

Pär Sundström zegt: “In 2023 begonnen we aan onze grootste tour ooit, en alleen al in Europa hebben we meer dan 50.000 kilometer afgelegd met een toegewijd team van 170 geweldige mensen, 9 bussen, 12 vrachtwagens en zelfs een tank!” End All Tours” was een onvergetelijke reis voor ieder van ons – uniek, spannend en zeer eye-openend. We wilden deze buitengewone ervaring met iedereen delen, vooral met degenen die om welke reden dan ook onze liveshows niet konden bijwonen.”

Ziggo dome

“Vanuit een bescheiden begin was het optreden in de uitverkochte Ziggo Dome in Amsterdam voor ons een surrealistische en monumentale prestatie. We hopen dat je geniet van de Sabaton-ervaring en we zijn ervan overtuigd dat je niet teleurgesteld zult zijn! 11 oktober. Markeer die datum op je agenda”, voegt Pär toe.

Verzamel je mede-metalheads en bereid je voor op het metalevenement van het jaar!

Voor meer gedetailleerde informatie over dit project, bezoek www.sabaton.film!

Over SABATON

In de meer dan twintig jaar sinds hun lancering hebben de Zweedse metallers SABATON viervoudig platina verkocht, waren ze headliner op grote festivals en uitverkochte arenaconcerten over de hele wereld, en verdienden ze een legioen trouwe fans door een reputatie op te bouwen als een van de de hardst werkende bands in de rock. SABATON combineert opvallend podiumontwerp en productie met epische conceptalbums, waarbij historische oorlogsgebeurtenissen uit het echte leven worden gekoppeld aan klassieke kick-ass metal.

Tot op heden heeft de band tien studioalbums uitgebracht, zes gouden, twee platina en één viermaal platina prijzen gewonnen, acht van hun albums scoorden de Top 10 internationale hitparade en zes claimden de Top 5. De band heeft verdiend acht Metal Hammer/Golden Gods Awards-nominaties, waaronder de prijs voor “Breakthrough Artist” in 2011 en “Best Live Band” in drie verschillende jaren, en een Grammis-nominatie (Zweeds equivalent aan de Amerikaanse GRAMMY) als beste heavy metalband. SABATON heeft ook meer dan twee miljard streams verzameld op alle streamingplatforms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *